Mijn Petear

ONZE KLANTEN

DELEN GRAAG HUN PETEAR ERVARINGEN MET JE 

 

Petear Papierloos vergaderen
Probeer het nu!
ZonMW kiest voor Petear

ZonMW

De organisatie ZonMw stimuleert gezondheidsonderzoek en zorginnovatie. Voor het papierloos vergaderen kozen zij voor Petear. Petear is een unieke toepassing voor papierloos vergaderen. Uniek, omdat het een apparaat onafhankelijke oplossing is. Precies de reden waarom ZonMw bij WIND Internet terecht gekomen is. 

 

"Dankzij het gebruik van Petear, zijn vergaderingen tot 40% korter"
Ramon van der Maas, stafmedewerker 

 

Download de Case Study

 Geen papier, maar daden

Rotterdam had binnen de gemeente geen programma beschikbaar dat aansloot bij de behoefte van verschillende afdelingen, en met name bij die van de juridische afdeling. Juist bij de laatste zijn er ongelooflijk veel en zware stukken in omloop. Die ook nog eens met externe partijen moeten worden gedeeld. Petear was de juiste oplossing op het juiste moment

 

“Het is simpel, praktisch, zonder uitval en via het internet”
Henk Wanders, Coach Team Bijstand, Gemeente Rotterdam.

 

Download de Case Study

 

Gemeente Rotterdam Gebruikt Petear Papierloos Vergaderen
Brummen kiest voor papierloos vergdaren met Petear

Gemeente Brummen is bij de tijd

De gemeente Brummen dient zijn burgers en digitaliseert daarom haar processen. Raadsvergaderingen kosten veel tijd. Daarbij komen er logischerwijs vaak op het laatste moment veranderingen in de agenda en de noodzakelijke stukken. Ook zijn er, letterlijk en figuurlijk, veel partijen betrokken. En dan moet men het óók nog eens worden. De keuze voor Petear duurde dus niet zo lang!

 

“Naast mijn vergaderdocumenten, heb ik ook al mijn aantekeningen bij de hand”
Wiepkje de Groot, Gemeente Brummen

 

Download de Case Study

Omrop Fryslân gaat digitaal

Omrop Fryslân is de lokale Radio- en TV–omroep in Friesland. Zij hebben tijdens hun project van digitaliseren op alle vlakken gekozen voor Petear als vergaderoplossing. Het Management Team vergadert nu een jaar met Petear. Met name het gemak is een belangrijke reden voor hun keuze. Gemak, zowel bij voorbereiding als tijdens de vergadering, maar ook bij de aankoopkeuze. Het is uiteindelijk het meest waardevolle alternatief gebleken. 

 

“Gewone gebruikers zijn binnen een paar minuten aan de slag”
Jouke Algra, Hoofd Faciliteiten

Download de Case Study

Omrop Fryslan
Red een kind kiest voor Petear

Het is voor groot en klein

Stichting “Red een kind” zet zich in voor het vergroten van kansen van kinderen. Voor het overleg van het stichtingsbestuur en de raad van toezicht, zocht men naar eenvoudige oplossing voor een redelijk bedrag. Geen mokerhamer om een zandkorrel te verbrijzelen, maar meer een pincetje om het voorzichtig op te pakken. Bij Petear vonden ze wat ze zochten. 

 

Petear is in één van onze maatregelen die bij ons past als MVO bewuste organisatie, het werkt efficiënt en is ook nog eens kostenbesparend” 
Jesca van Dijk, Stichting Red een Kind

 

Download de Case Study

 

White paper 35 vergadertips
Download onze gratis whitepaper met 35 vergadertips!