Gemeente Rotterdam

Rotterdam, de stad waar altijd vernieuwd wordt. Bekend om zijn kloppend hart van moderne architectuur. De “Koopgoot”, de Erasmusbrug, en natuurlijk de Markthal en het nieuwe Centraal Station.

De juridische afdeling van de gemeente Rotterdam was ook op zoek naar vernieuwing. Een oplossing die hen zou helpen de grote hoeveelheden papier die gebruikt werd voor vergaderingen geheel overbodig te maken. Er was binnen de gemeente geen programma beschikbaar dat dit kon bieden. Dus ging men extern op zoek.

Geen papier, een stuk minder kosten

De juridische afdeling van de gemeente Rotterdam heeft voor al haar besprekingen veel stukken nodig. Die werden eerst allemaal op papier verspreid, ook aan veel externe partijen. Dit bracht flinke kosten met zich mee, in tijd, papier en verzendkosten. Door het gebruik van Petear zijn deze kosten geheel weggevallen. Het gebruik van Petear is binnen de juridische afdeling zo goed bevallen dat nu ook andere afdelingen zijn overgestapt op papierloos vergaderen met Petear. Ook is Petear eenvoudig te implementeren zonder integratie in bestaande IT systemen omdat alles in de browser werkt. Hierdoor kan iedereen snel en gemakkelijk instappen. Allemaal redenen om te kiezen voor Petear!

"Petear is eenvoudig te implementeren zonder integratie in bestaande IT systemen omdat alles in de browser werkt."