ZonMW

ZonMw stimuleert gezondheidsonderzoek en zorginnovatie. Voor het papierloos vergaderen kozen zij voor Petear. 

Petear is een unieke toepassing voor papierloos vergaderen. Uniek omdat het een apparaatonafhankelijke oplossing is. Precies de reden waarom ZonMw bij Petear terecht gekomen is. Ramon van der Maas, stafmedewerker, vertelt in het filmpje over de keuze.

Apparaat-onafhankelijkheid is essentieel

ZonMw werkt met een vaste staf én veel externe commissieleden. In totaal zijn er wel 1000 externen betrokken bij de processen van ZonMw. Het is vrijwel ondoenlijk om al die externen op tijd van de juiste documenten te voorzien, laat staan op het laatste moment nog een wijziging door te voeren. Papierloos vergaderen is daarom essentieel voor het proces van ZonMw.

Natuurlijk werken al die externen ook het liefst op zijn eigen apparaat. Dus het is niet te voorspellen hoe de omgeving van de gebruiker er uit zal zien.

ZonMw heeft lang gezocht naar een partij die een oplossing kon bieden die paste bij hun proces en eisen. Zij kwamen tot de conclusie dat geen enkele partij een oplossing kon bieden die aan alle eisen voldeed. Tot ze bij Petear aankwamen.

Alles in de browser!

Omdat Petear een web-toepassing is die alle grote browsers, zoals Chrome, Internet Explorer, Safari en Firefox ondersteunt, heb je de minste kans dat een gebruiker niet met het systeem kan werken. Petear werkt dus op alle apparaten die een browser hebben, dus iedereen is vrij om te kiezen welk apparaat hij het liefst gebruikt. Dat is bijzonder praktisch.

Het document management van Petear is ook uitstekend, zelfs tijdens de vergadering kunnen er nog wijzigingen aangebracht worden in de stukken.

Een verdere reden om voor Petear te kiezen is de uitstekende ondersteuning en innovatie-snelheid van het Petear team. Daardoor kon Petear helemaal aan de wensen en werkwijze van ZonMW worden aangepast. En nog steeds blijkt Petear in staat mee te bewegen met de wensen van ZonMw. Met regelmaat vindt er een nieuwe release plaats die features bevat die nog beter bij de werkwijze van ZonMw passen.

Ramon Maas, stafmedewerker ZonMw

"Petear werkt dus op alle apparaten die een browser hebben, dus iedereen is vrij om te kiezen welk apparaat hij het liefst gebruikt. Dat is bijzonder praktisch."