Petear is een product van WIND Internet

WIND Internet is een Friese webbouwer uit Leeuwarden. We werken al meer dan 10 jaar in opdracht van grote en kleine bedrijven en overheidsorganisaties. Hier hebben we websites, raadsinformatiesystemen en tevens papierloos vergaderen mogen realiseren. 

Hoe ingewikkeld de klus of de techniek ook is, we kunnen nog steeds zeggen: “het is overal gelukt”. Wij leveren je geen stapels ingewikkelde documenten met eindeloze reeksen tabellen, maar ook geen losse vrijblijvende afspraken. 

Onze methode is glashelder en de projectaanpak plezierig, overzichtelijk en flexibel. Dat werkt twee kanten op: maken we minder uren dan begroot, dan betaal je ze niet. Maar zijn we toch nét wat langer bezig dan begroot, dan hoor je dat van ons en komen we met een passende oplossing. 

Wij zijn benieuwd naar waar we jou mee kunnen helpen. Aangenaam kennis te maken.

 

Peter Wijngaarden

Directeur Petear

In mijn professionele carrière staan twee dingen altijd centraal; mensen en computers. Het verband tussen deze twee is dat ik het leuk vind om mensen te helpen een computer zodanig te gebruiken, dat deze hen ondersteunt in hun werkzaamheden.

Marcel Klaver

Product Owner

Papierloos vergaderen is geen doel op zich maar een manier om efficiënter te kunnen vergaderen. Deze manier van vergaderen kan voor een enorme tijdwinst zorgen en een hoop irritaties wegnemen. Ik zorg ervoor dat de wensen van de gebruikers worden vertaald in goede oplossingen. Hierbij houd ik rekenschap met het optimaliseren van de verschillende processen.

Ronald van Gelderen

Medewerker Servicedesk

Als u contact opneemt met de helpdesk, is de kans groot dat u mij aan de lijn krijgt. Ronald van Gelderen is mijn naam en ik denk in oplossingen.

Sinds juni van 2013 mag ik als helpdeskmedewerker je van dienst zijn bij het oplossen van jouw problemen en het beantwoorden van jouw vragen. Met MCSE en jaren ervaring in mijn broekzak, streef ik naar een snelle en vooral goede behandeling van je incident.

2016-04-19_14_23_14-20150907-IMG_0620_-_Windows_Photo_Viewer.png

Joukje Bakker

Back office medewerker

Binnen Petear ben ik vooral op de achtergrond aanwezig. Naast dat ik vooral ondersteunende administratieve taken vervul bij Petear en WIND Internet, help ik mee in de communicatie. Een leuke aanvulling op mijn ondersteunende taak vind ik zelf. Je zult mij dus niet snel spreken, maar misschien wel eens iets van mijn hand lezen, bijvoorbeeld een blog, mail of tweet.