Mijn Petear

ONZE SOFTWARE 

IS COMPLEET EN LEKKER MAKKELIJK IN GEBRUIK

Petear-voor-makkelijk-papierloos-vergaderen
Probeer het nu!
Petear ISO 27001

Petear is ISO gecertificeerd!

Petear is ISO 27001 / NEN 7510 gecertificeerd. Wat dat betekent? We gaan goed en veilig om met de informatie van onze klanten en we hebben in de praktijk aangetoond dat we dat doen.
Petear NEN 7510
ZonMW_Case_2_iPad_App.jpg

Acties/besluiten Alle acties en besluiten overzichtelijk in beeld

Als gebruiker van Petear - deelnemer of organisator – zie je in één oogopslag welke acties er zijn toegewezen. Onder acties/besluiten staan alle acties en besluiten. Je kunt filteren op acties van jezelf, of alle acties van vergaderingen waarbij je betrokken bent. Zelfs als de acties al afgesloten zijn. Tevens kun je alle genomen besluiten van een periode overzichtelijk op een rij krijgen met daarbij de titel van de vergadering waarin het besluit genomen is.

Ook gemakkelijk: je hebt geen app nodig. Via je browser, op welk device (laptop, tablet, smartphone) dan ook, log je in en heb al je acties en besluiten overzichtelijk bij elkaar. Uiteraard worden alle browsers ondersteund (Explorer, Chrome, Firefox, Safari).  

Agenda – De logische opbouw voor een geslaagde vergadering

De agenda is – vanzelfsprekend – leidend in je vergadering en dus ook in Petear. Per agendapunt is ruimte voor een beschrijving; handig ter voorbereiding voor bijvoorbeeld nieuwe deelnemers. Maar het biedt ook ruimte om je eigen beschrijving te maken, om belangrijke informatie bijvoorbeeld vooraf al toe te voegen. Kortom, de agenda staat centraal in Petear. Je ziet meteen welke onderwerpen er aan de orde komen en nieuwe onderwerpen zijn zo toegevoegd.

Agendapunten in Petear
Vergaderstukken.png

Documenten - De goede documenten bij de juiste vergadering

Nooit meer met zware tassen vol bespreekstukken slepen. Met de agenda als middelpunt van Petear is vergaderen niet alleen eenvoudig geworden, maar ook praktisch en prettig. Aan ieder agendapunten dat wordt behandeld, worden gemakkelijk de juiste documenten gekoppeld. Daarnaast kan je ook last minute de laatste versie van documenten opvoeren. Zo is iedereen niet alleen op de hoogte van de onderwerpen, maar heeft men ook altijd de laatste versie. Voorbij zijn de tijden van het kopiëren van stukken, de zware tassen en koffievlekken op documenten! 

Aantekenen en annoteren - Eenvoudig extra informatie toevoegen

Voor en tijdens de vergadering is het met Petear eenvoudiger dan ooit om te notuleren, en voor iedere deelnemer om zelf aantekeningen te maken. Naast aantekeningen, heeft iedere versie van Petear ook de mogelijkheid om tekst te arceren of tekeningen aan te brengen (in kleur) in een document. Precies op de goede plaats, want de notities worden toegevoegd aan het agendapunt waar het over gaat. Ideaal voor zowel voorbereiden als nalezen, perfect voor officiële uitspraken. Annotaties - officiële uitspraken of beslissingen - worden in Petear vastgelegd voor iedereen. Geen vragen meer over besluiten, want alles is ook op een later tijdstip na te lezen. Uiteraard kan iedere aantekening worden gedeeld met andere deelnemers aan de vergadering. 

Notities in Petear
Deelnemers.png

Uitnodigen – Sluit iedereen binnen en buiten de organisatie aan

We hebben Petear zo gemaakt, dat je iedereen die je wilt laten aansluiten in de vergadering, kan uitnodigen. Of het nu je collega’s zijn, gasten van buiten je organisatie, of allemaal mensen die uit verschillende bedrijven en instellingen die met elkaar aan tafel willen; jij nodigt uit! Petear – ongeacht welke versie – zorgt ervoor dat iedereen over alle mogelijkheden beschikt om de vergadering gesmeerd te laten verlopen. 

Adresboekbeheer – Omdat je niet van dubbel werk houdt

In Petear is een adresboek opgenomen. Hierin zet je eenmalig de gegevens van de uit te nodigen deelnemers aan de vergaderingen. Daarmee heb je alle gegevens handig op een rij. Het onnodig om dit proces te herhalen, want bij een volgende vergadering nodig je eerdere deelnemers zó weer opnieuw uit. Nou ja, dat doet Petear voor je. Want we willen het je gemakkelijk maken en geen dubbel werk bezorgen. Nog makkelijker: Petear is koppelbaar met Outlook! 

Adres Boek beheer met Petear
csm_ZonMW_Slider_02_915f54763a.jpg

Device onafhankelijk – dat betekent: op iedere telefoon, tablet of computer

Petear papierloos vergaderen is bewust zo gemaakt, dat het op ieder apparaat te gebruiken is. Op een iPhone, een Galaxy Tab, een laptop, een telefoon, de keuze is aan jou. En daarin is Petear van meet af aan uniek. Dit heeft veel voordelen. Geen gedoe met het downloaden van precies die ene app. Of het kunnen beschikken over dát ene apparaat. En in het onfortuinlijke geval van kwijtraken of diefstal van je telefoon, tablet of computer, ben je je vergaderingen, documenten en aantekeningen niet kwijt. Gewoon inloggen op Petear met een ander apparaat en je zal alles weer terugvinden. 

 

Aansluitbaar aan bestaand DMS en CMS – koppelen is de toekomst

Petear is koppelbaar aan ieder document management system (DMS) en content management system (CMS). Bij Petear geloven we erin dat je er – zeker in de toekomst - baat bij hebt dat je je digitale gereedschapset kan koppelen. En dat is precies zoals we Petear hebben ontworpen. Zodat je Petear probleemloos kan blijven gebruiken, nu en in de toekomst. 

 

Veilig en vertrouwd – gebruikers kunnen rekenen op Petear

Bij Petear stellen we de veiligheid van vergaderingen, aantekeningen en documenten boven alles. Iedere gebruiker van Petear heeft een unieke gebruikersnaam en wachtwoord. Documenten zijn alléén zichtbaar en raadpleegbaar door de deelnemers van de vergadering, voor niemand anders. Voor de hosting van Petear werken we alleen samen met gerenommeerde West-Europese datacentra. 

Voor de liefhebber en kenner: we werken met standaardverbinding voor veilig internet met de mogelijkheid van een 256 bit SSL encryptie (voor de niet-kenner: en dat is buitengewoon goed geregeld, zoals je dat van ons mag verwachten).

 

Haal meer uit Sharepoint met Petear papierloos vergaderen

Speciaal voor jou!

Omdat Sharepoint toch vooral een locatie is waar je documenten met elkaar kunt delen hebben wij een leerzaam document geschreven waar je kunt lezen wat een echte vergaderoplossing kan toevoegen.

Deze uitgebreide whitepaper bevat tips voor:

  • Notuleren
  • Deelnemers van buitenaf
  • Gebruiksgemak

Hij is helemaal gratis te downloaden door het formulier hier rechts in te vullen. De velden met een * zijn verplicht.

Lees snel hoe je meer uit Sharepoint kunt halen door gebruik te maken van Petear papierloos vergaderen!

 Download de whitepaper!

 

Sharepoint_met_petear.png
Bereken jouw besparing!
Bereken eenvoudig en snel hoeveel Petear jouw kan besparen!