Succesvol werken in vrijwilligersorganisaties

Gratis whitepaper voor iedereen die leiding geeft, of werkt, in een organisatie die grotendeels draait op vrijwilligers.

In deze whitepaper gaan we in op zaken als leiding geven, communiceren, vergaderen, besluitvorming en het betrokken houden van vrijwilligers bij je organisatie.

Het is niet altijd even makkelijk om processen gaande te houden in een organisatie met vrijwilligers. Er is soms te veel verloop of te weinig communicatie. Aan de andere kant is er vaak ook veel enthousiasme en hart voor de “zaak”. Daarnaast zijn er veel verschillen in de soorten organisaties die met vrijwilligers werken. En elk heeft zo zijn eigen aardigheden. Een sportvereniging zit nu eenmaal heel anders in elkaar dan een VvE, een jongerencentrum, de scouting of bijvoorbeeld War Child. Maar er zijn ook veel overeenkomsten. Die hebben we in dit white paper geprobeerd bij elkaar te brengen, zodat het мvoor iedereen zo relevant mogelijk is.

 

Bij Petear hebben we veel te maken met organisaties waarvan een belangrijk gedeelte van het werk door vrijwilligers wordt gedaan. We vinden het leuk om onze ervaringen met jullie te delen middels dit white paper. We horen ook graag jouw ervaringen. Dus mis je dingen in dit white paper, laat het ons weten, dan zetten we ze erbij.

 

DOWNLOAD HIER HET GRATIS WHITEPAPER